Îl mai știi pe actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret? Cum arată acum

Nu există persoană care să nu fi fost impresionată de actorul care l-a interpretat pe Iisus Hristos în seria „Iisus din Nazaret”.

Despre Robert Powell, actorul britanic, s-au scris multe pagini. Acesta trebuia să îl joace pe Iuda, însă a reușit să impresioneze producătorii și să joace rolul principal, întruchipându-l pe Iisus.

Cea mai populară dintre adaptările biblice, „Iisus din Nazaret”, drama regizată de Franco Zeffirelli, a fost de cinci ori nominalizată la Premiile Bafta și de două ori la Premiile Emmy.

Producția care reunește nume mari ale cinematografiei internaționale, de la Laurence Olivier, Anthony Quinn, Claudia Cardinale, Ian Holm, Anne Bancroft, Peter Ustinov îl are în rolul principal pe Robert Powell, actorul care a reușit să îl întruchipeze pe Iisus în această evocare zguduitor de realistă a vieții Mântuitorului de la naștere și până la răstignire.

Deși Al Pacino și Dustin Hoffman au fost actorii favoriți pentru acest rol, Powell a reușit să primească rolul care avea să îi schimbe viața pentru totdeauna.

Cum arată astăzi actorul din celebrul film ”Iisus din Nazaret”