Îl mai recunoşti pe acest cântăreţ din România?

Maestrul Tudor Gheorghe este schimbat total acum, la vârsta de 76 de ani, fiind foarte afectat foarte tare de pandemia de COVID-19.

Această boală perfidă i-a răpit rapsodului poate ce avea mai de preț: bucuria de a cânta și de a încânta oamenii.

Fără spectacole și fără publicul care îl iubește, maestrul Tudor Gheorghe a îmbătrânit mult.

Artistul nu nu mai are binecunoscuta lui mustață, în schimb și-a lăsat barbă și cu greu poate fi recunoscut din prima chiar și de cei mai ănfocați fani ai săi.

Și de parcă nu i-ar fi fost suficient de greu, Tudor Gheorghe și-a pierdut în pandemie și sufletul pereche, pe soția sa, Georgeta Luchian Tudor, care era actriță la Teatrul Național „Marin Sorescu“ din Craiova.

Tudor Gheorghe, deranjat de modul în care a fost gestionată pandemia
Maestrul Tudor Gheorghe a fost nevoit să treacă prin boală și după o lună și jumătate și-a făcut amândouă dozele de

vaccin, declarând că este convins că aceasta este singura soluție pentru a putea scăpa de acest virus. Mai mult, rapsodul

consideră că guvernanții nu au știut să managerieze așa cum ar trebui situația, dând dovadă de lipsă de umanitate.

„Această pandemie de COVID-19 pe cei curați i-a făcut mai curați, iar pe cei murdari i-a murdărit și mai tare! Am rămas cu teamă, iar aceasta este încurajată și de autorități și de acei formatori care apar la televizor. Unii spun că vaccinarea face rău și că vaccinarea aduce numai nenorocire. Alții vin și spun că numai așa putem scăpa. Oamenii ce să mai înțeleagă“, a comentat plastic situația vaccinării din România.