Iată ce tarif are Petrică Mâţu Stoian ca să cânte la o nuntă. În ultima vreme, artistul este pasionat de agricultură

De curând, s-a aflat ce tarif are artistul popular Petrică Mâţu Stoian ca să facă atmosferă și să încânte invitații la o nuntă. Ei bine, în comparație cu alți colegi de breaslă, interpretul de muzică populară are un onorariu decent.

Și totuși, cererea și interesul pentru muzica populară sunt în scădere la astfel de evenimente. Nu același lucru îl putem spune despre manele și muzica de petrecere…

Atunci când îți organizezi un eveniment important, cel mai probabil îți dorești să fie unul minunat, cu muzică bună, cântată live de artiști consacrați. Dacă îți plac petrecerile cu muzică populară, ai de ales între cântăreți cunoscuți, care vor face show-uri fabuloase, cu voci incredibile, dar și cu prețuri pe măsură.

Ce tarif are Petrică Mâţu Stoian ca să-ți cânte la nuntă
De exemplu, dacă ți-ai pus în gând ca Petrică Mâțu Stoian să cânte la nuntă sau la un botez, trebuie să știi pentru ce sumă vei fi nevoit să bagi mâna în buzunar. Potrivit unui site specializat în tarifele cântăreților, artistul are un tarif chiar moderat, dacă privim situația în ansamblu. De exemplu, dacă pentru Maria Dragomiroiu va trebui să plătești 1.700, pentru Nicolae Furdui Iancu și Crai Nou – 3.000 de euro, tariful lui Petrică Mâțu Stoian este de numai 1.100 de euro.

Însă acest tarif este extrem de mic comparativ cu al altor artiși, mai ales al celor care cântă manele. În cazul artiștilor care s-au axat pe muzică de petrecere și manele va trebui să scoți sume exorbitante din buzunar.

Artistul popular și-a revenit după impasul financiar