Iată ce avere are Dan Negru. Prezentatorul TV are o vilă impunătoare în Ghencea

Fără doar şi poate, Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți şi apreciați oameni de televiziune de la noi din ţară.

Este cunoscut faptul că de mulţi ani el este regele audientelor din România şi nu numai.

Chiar dacă veniturile din televiziune sunt unele considerabile, prezentatorul TV are talent şi în afaceri, drept dovadă acesta şi-a investit în ultimii ani banii în imobiliare. Iată ce avere are Dan Negru.

Chiar dacă este un om de televiziune cu o carieră de peste 25 de ani, atunci când vine vorba despre viaţa privată, Dan Negru este o persoană modestă şi discretă, ţinându-şi familia departe de ochii curioşilor.

Ce avere are Dan Negru
Dan Negru este una dintre vedetele de la noi bogate. În ultimii 10 ani, prezentatorul tv şi-a investit banii în imobiliare. Acesta are patru blocuri, ultimul din ele fiind în construcţie, în prezent.

Ultimul bloc pe care îl construieşte în Bucureşti este de birouri. Dan Negru merge des pe şantier unde supraveghează lucrările. Dan Negru a fost surprins în timp ce se afla în plin control. Acesta a fost însoţit de Codruta, soţia lui, care e de specialitate medic stomatolog.

În timp ce el e maistru, ea se ocupă cu amenajarea interioarelor. Noul bloc de birouri se afla în zona Ştirbei Voda. În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

Dan Negru, vilă în Ghencea de 400.000 de euro
În plus, prezentatorul tv şi-a făcut un real colţ de rai în Bucureşti. Dan Negru are o vilă în valoare de 400.000 de euro pe care şi-a ridicat-o din veniturile sale.