Horoscop special Mariana Cojocaru. Evenimente importante care schimbă complet viața zodiilor

Mariana Cojocaru a realizat previziunile generale pentru luna august 2022.
Aceasta vine cu o mulțime de evenimente importante, care vor influența viața tuturor zodiilor pentru perioada următoare.
Specialistul evenimentele astrologice care își vor pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale.
Totul despre astre și luna August
Astrologul Mariana Cojocaru ne pregătește pentru lunile septembrie și octombrie. Această perioadă va fi una mult mai dificilă decât finalul verii. Chiar dacă August este plin de evenimente, tot urmează o perioada grea.
Vezi și: Lună Plină pe 28 Iulie. Ce să faci în timpul acestui fenomen astrologic pentru a avea noroc
Uranus intră în retrogradare pe 19 august. Toate zodiile vor fi marcate de acest eveniment, care ne duce cu gândul către trecut.
Avem tendința de a regreta ceea ce a trecut și de a ne opri in loc din cauza stărilor prin care trecem. Nu putem evolua dacă stăm cu mintea la karma anterioară.
Cea mai încărcată perioadă
Astrologul avertizează că urmează o perioadă foarte încărcată karmic. Uranus retrograd be face foarte nemulțumiți si extrem de critici cu noi, dar mai ales cu cei din jur.
Cu toatea acestea, „vom fi mai temperați. Trebuie să ne facem un plan de bătaie, dar altfel”, a declarat Mariana Cojocaru.
Cel mai mult ne vor afecta Perseidele, ploaia de stele din perioada 11-14 August. Toate dorințele se îndeplinesc acum, dar doar dacă știm ce să cerem de la Univers.
Mariana ne recomandă să nu cerem lucruri pe care nu le putem duce, ci să ne gândim serios la nevoile noastre.
Este important să cerem de la astre exact ce ne trebuie și apoi să ne respectăm îndatoririle față de Univers. Bogăția spirituală pe care ne-o aduce luna August este șansa noastră să ne îndeplinim menirea pe pământ.
„Partea de spiritualitate nu vine la pachet cu o bogăție ieșită din comun. Este important să îți îndeplinești menirea, misiunea karmică”, a mai spus Mariana.