Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici. Vunjo pentru Săgetători, Peştii au protecţie divină

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbeci, și săptămâna următoare să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante și să fie pregătiți pentru această schimbare. Foarte important: se rezolvă multe lucruri pe care le așteaptă. Sunt Berbeci care așteaptă o rezoluție, un răspuns.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii intră, cum au intrat și alte zodii, într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, sunt ei cu ei și cu Dumnezeu. Au nevoie de o săptămână în care să se retragă, chiar o pauză, poate la trebuie o pauză sufletească, de regenerare.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii pot găsi rezolvarea tuturor probleme pe care nu le-au discutat săptămâna precedentă şi sunt ceva probleme. Puneți și faceți un consiliu de familie și rezolvați toate problemele care vă frământa, că altfel nu se mai poate. Nu găsiți rezolvări de unul singur, numai împreună cu ceilalți.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul încă e pus pe bătălii. Vrea să se mai certe cu cineva, să mai obțină ceva, dar runa îi spune nu te mai neliniști, stai liniștit, nu fi îngrijorat că vei câștiga în mod sigur, nu e nevoie de bătălie.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul e pregătit să înceapă o viață nouă. Este o revigoare are în toate planurile, așa că țineți-vă bine și țineți portofelul ca lumea, că e revigorare și în disponibilitățile financiare, nu numai fizice.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
La Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, toate visurile voastre se vor împlini. Doamne ajută!

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanţele au o rună bună. Sunteți sfătuiți să lăsați în urmă toate grijile, toate problemele și toate necazurile. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Pentru Scorpion, e o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Deci e o certitudine, nu o probabilitate.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
În schimb, la Săgetător vine Vunjo care nu a mai venit cam demult, deci totul va fi bine.