Horoscop 28 octombrie 4 noiembrie 2021: Ploua cu NOROC peste 2 zodii

Berbec
Reușești să pui în ordine foarte multe lucruri și chiar primești răspunsurile mult căutate. O zi care aduce rezolvări de tot felul.

Taur
Ești măcinat de niște gânduri negative care au legătură cu partenerul de viață. Ai senzația că îți ascunde ceva și vrei neapărat să știi ce.

Gemeni
Elimină din viața ta oamenii toxici, care nu fac altceva decât să te tragă în jos și să-ți spună că nu poți. Ai mai multă încredere în tine.

Rac
Sunt șanse mari să te superi pe cineva apropiat. Ești nervos și îți descarci nervii, chiar dacă nu are nicio vină respectivul.

Leu
Săptămâna începe cu multă agitație la locul de muncă. Ai un teanc de sarcini și nu știi de unde să începi. Nu strică să ceri un mic ajutor.

Fecioară
O veste bună te ajută să-ți recapeți încrederea în tine. Este o zi numai bună pentru a pune în aplicare planurile din agendă.

Balanță
Rămâi motivat și focusat pe un singur aspect. Nu alerga după mai mulți iepuri pentru că riști să nu prinzi nici măcar unul.

Scorpion
Te bucuri de o stare de spirit excelentă, asta pentru că ai parte de susținerea partenerului de viață. Este un sprijin important pentru tine.

Săgetător
Lucrurile se desfășoară așa cum ai planificat. Vei trăi momente speciale și sunt șanse mari să găsești pe cineva ca tine, să începeți o relație.

Capricorn
E posibil să primești o sumă mare de bani. Ai grijă cum îți gestionezi finanțele, să nu-i cheltui pe toți pe nimicuri.

Vărsător
E timpul să faci schimbări în viața de zi cu zi, dar și legat de evoluția de la locul de muncă. Poate te apuci de niște cursuri noi.

Pești
Păstrează-ți calmul și greutățile vor fi depășite mult mai ușor. Nu rezolvi nimic dacă te superi pe colegii de muncă.