Grav accident în România! Salvatorii au găsit 13 răniţi la faţa locului. Un drum naţional, blocat total (FOTO)

Grav accident de circulaţie în judeţul Mureş, joi, în jurul prânzului! Un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 15.

S-a dat alarma în judeţul Mureş, în urma unui grav accident de circulaţie!

13 răniţi, dintre care 2 copii, după impactul între un microbuz şi un autoturism
Traficul a fost complet blocat joi, în jurul prânzului, pe DN 15 (Drumul European 578 Reghin-Topliţa), iar în urma accidentului au fost rănite 13 persoane, dintre care 2 copii. Din fericire, nu există persoane decedate.

În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, pe raza localităţii Andreneasa, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Comunicatul oficial al IPJ Mureş
“Astăzi, în jurul orei 12:05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmit reprezentanţii IPJ Mureş, potrivit Agerpres.

Niciunul dintre conducători nu consumase băuturi alcoolice
Cei doi conducători auto implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii acestui eveniment.

Circulaţia în zonă a fost blocată mai mult timp pe ambele sensuri de circulaţie.