Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate.

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a devenit mamă și totul s-a schimbat pentru ea.

Totuși, nu se poate bucura în liniște de tot ce are în acest moment, pentru că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap.

Gina Pistol și fiica sa au părăsit casa lui Smiley
Gina Pistol s-a mutat din vila lui Smiley într-un apartament micuț din București. Se pare că se fac renovări la casa din Cernica, iar prezentatoarea și fetița nu pot locui acolo în timpul reconstrucției.

Casa are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj.

Locuința aparține artistului și a cumpărat-o în urmă cu 10 ani, iar acum cuplul a decis să o renoveze, în așa fel încât să fie mai potrivită familiei.

Evident că zgomotul și mizeria produse în timpul renovărilor nu sunt benefice pentru un bebeluș de doar câteva luni, astfel care Gina Pistol și-a luat fiica și au părăsit locuința, pentru o vreme.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, probleme după naștere
Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu mai bine de jumătate de an. Viața ei s-a schimbat complet de când fiica sa a apărut și la fel și prioritățile. Prezentatoarea TV petrece mult timp cu micuța și nu ratează niciun moment să îi fie alături, dar se pare că îi este destul de greu să facă față, pentru că are ceva probleme de sănătate.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare. Celebra iubită a lui Smiley are o comunitate mare de fani, cu care păstrează mereu legătura și cărora le cere părerea ori de câte ori vrea să facă ceva. Este foarte deschisă față de ei și simte nevoia să le ceară ajutorul în cele mai dificile situații și de cele mai multe ori chiar găsești în online răspunsurile la întrebările sale.

La fel a făcut și acum, când a ajuns la capătul puterilor. Gina Pistol a mărturisit că are probleme mari cu cervicala și, cel mai grav, se confruntă cu dureri mari de cap. Prezentatoarea spune că nu doarme într-o poziție și problemele sunt unele care durează deja de ceva timp, dar pur și simplu nu mai poate suporta situația.

”Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol este foarte obosită și psihic
Gina Pistol mărturisește că este extrem de obosită în ultima perioadă. Pe lângă faptul că nu doarme deloc bine din cauza durerilor, se mai trezește și de multe ori peste noapte pentru a o hrăni pe micuța Josephine. Îi este foarte greu să se trezească, dar nu are de ales, pentru că este foarte atentă la nevoile fiicei sale.

În plus, mărturisește că vremea de afară, frigul și ploaia îi strică foarte rău starea. Trebuie să iasă pentru cumpărături, să meargă la casa ei care este în pregătire și să vadă cum se descurcă muncitorii, dar toate acestea le face cu greu, pentru că este mereu obosită și nu are chef de nimic. Speră că primăvară o va găsi în formă și se va simți mai bine.