Gina Pistol a răbufnit! A spus adevărul despre Smiley:

Gina Pistol a avut un moment de sinceritate și a vorbit despre clipele grele pe care le-a întâmpinat în relația de cuplu cu Smiley, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Detalii neștiute!
Învitată în podcast-ul lui Speak ”La fileu”, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a memorat toate cumpenele din relația cu Smilley și a mărturisit cât de greu i-a fost să treacă neobservată în umbra iubitului ei chiar dacă formau un cuplu, însă nimic nu era oficial:
„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur.
Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.
Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?
Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă. Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!
Îi ziceam lui Andrei: „Mai avea fata aia puțin și te mânca, noroc că eram pe acolo și s-a împiedicat de mine, că altfel nu știu ce se întâmpla. Îl răpea! Pofticioasă rău se uita la tine. Îți mai punea puțină frișcă deasupra și te mânca tot!” Noi simțim!”, a spus Gina despre fetele care se uitau la Smiley, deși ei erau într-o relație.