GIGI BECALI, PREZENT LA ÎNMORMÂNTAREA MARELUI ION DICHISEANU. LATIFUNDIARUL DIN PIPERA A AJUNS LA CIMITIRUL BELLU

Astăzi, maestrul Ion Dichiseanu este condus pe ultimul drum. Marele actor urmează să-și doarmă somnul de veci în Cimitirul Bellu, iar în aceste momente are loc slujba religioasă la care participă sute de oameni care l-au iubit și l-au admirat.

Printre cei care au vrut să-și ia „rămas bun” de la Ion Dichiseanu s-a numărat și Gigi Becali.

Acesta a ajuns la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui actor.

„Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu” a spus Gigi Becali, la ieșirea din capelă.

A făcut parte din “tripleta de aur” a Teatrului Nottara
Unul dintre cei mai iubiți actori din România, Ion Dichiseanu, s-a stins din viață pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani, dintre care peste 40 de ani i-a petrecut pe scena Teatrului Nottara. A făcut parte din celebra “tripletă de aur” a Teatrului Nottara, alături de George Constantin și Cristea Avram și a jucat zeci de roluri care i-au adus gloria.

Ion Dichiseanu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1959 și a plecat, împreună cu toată promoția lui, la Teatrul din Botoșani, unde au fost repartizați. După un timp, a fost chemat la București și a primit rolul principal din Antoniu și Cleopatra. Și așa a început un traseu extraordinar în Teatrul Nottara, unde, în cele peste patru decenii, cât a urcat pe scenă, a jucat roluri rămase în istoria teatrului românesc.