Gigi Becali, filmat pe ascuns la Palat. A postat imaginile pe internet, ce făcea patronul FCSB

Patronul clubului FCSB a fost filmat în secret chiar la el acasă. Ce făcea Gigi Becali în imaginile surprinse pe aplicația TikTok. Fanii latifundiarului din Pipera au rămas impresionați de apariția sa.

Cum a fost filmat în secret și postat pe internet Gigi Becali

Gigi Becali a fost surprins într-o ipostază inedită, chiar la el la palat. Controversatul om de afaceri aromân a fost filmat de către un celebru frizer din Capitală, care a postat imaginile cu latifundiarul din Pipera pe contul său de TikTok, lăudându-se cu unul dintre cei mai importanți clienți ai săi.

În videoclipul care se poate vedea aici, Gigi Becali apare stând pe canapea, citind ziarele autohtone, semn că patronul celor de la FCSB se menține la curent cu tot ce se întâmplă la noi în țară, preferând să fie mereu la curent cu cele mai noi informații.

Elegant și distins ca întotdeauna, Gigi Becali adoptă un stil smart casual când se bucură de intimitatea casei sale. Latifundiarul este îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri, o bluză cu mânecă lungă de aceeași (non)culoare și o pereche de adidași moderni Versace, care se potrivesc perfect cu ținuta asortată.

Internauții, impresionați de apariția lui Gigi Becali pe Tiktok
În mână ține mărgelele tradiționale machedonești, de care nu se dezlipește aproape niciodată. Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia l-au complimentat pe frizer, lăudându-l pentru faptul că este cel care are grijă de podoaba capilară a lui Gigi Becali.

De asemenea, românii nu s-au oprit aici și au continuat cu laude la adresa latifundiarului din Pipera. Comentariile de pe Tiktok au pus un zâmbet pe fața tuturor, unele fiind mai amuzante decât altele.

Sănătate multă lui Gigi!

George Becali, un om cu suflet mare!

Domnul Gigi are Versace in picioare!

Sa ne traiesti, nea Gigi!

Dacă află ca l-ai postat, o sa-i mai tunzi doar oile!

Unde găsesc si eu (n.r. – adidași) din aia antistres de are Becali?

Ce legătură există între Gigi Becali și Oana Roman
Oana Roman le-a povestit fanilor săi de pe Instagram, acum puțin timp, că-l știe pe Gigi Becali dinainte de Revoluția din 89, când aproviziona un vecin de-al ei cu produse lactate de cea mai bună calitate. Vedeta l-a invitat în cadrul emisiunii Drept la tință, acum câțiva ani, dar patronul FCSB a refuzat să vină.

„Îl ştiu de pe vremea lui Ceauşescu, când venea cu brânză bună la vecinul nostru Mişu Filip de la etajul 8. Apoi, după Revoluţie nu prea ne-am mai văzut aşa des.

Ne mai întâlneam şi ne mai salutam pe la nişte cafenele prin Dorobanţi pe acolo acum mulţi ani şi apoi când făceam eu emisiunea „Drept la ţintă”.

Am vrut să îi iau un interviu şi l-am sunat într-o zi, dar l-am prins într-o zi proastă că nu prea mi-a vorbit frumos şi mi-a şi închis telefonul.”, le-a povestit Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.