Gigi Becali este gata să renunțe la cetățenia română. „Plec din țara asta!” Ce l-a enervat pe patronul FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o reacție nervoasă la adresa justiției din România, într-o emisiune televizată. Latifundiarul din Pipera spune că este dispus să renunțe la cetățenia română.

Gigi Becali este gata să renunțe la cetățenia română. „Plec din țara asta!” Ce l-a enervat pe patronul FCSB

Gigi Becali este acuzat de spălare de bani într-un dosar în care se află și nepotul acestuia, Vasile Geambazi. Latifundiarul din Pipera este foarte indignat de acuzațiile care i se aduc și ia în calcul opțiunea să părăsească țara, renunțând la cetățenia română.

„Borcea nu mai revine niciodata in viata lui in fotbal, nu mai face in viata lui fotbal. A facut 5 ani de puscarie de la fotbal, nu-i mai trebuie. Uite eu, de exemplu. Am facut 0, nimic, si procurorul ma acuza de spalare de bani. Imi iau cetatenie in alta tara, imi iau doar drept de sedere in Romania. Chiar daca nu faci nimic, nu scapi de astia, sunt ca raia! Aici doar stau, atat! Eu am dat 60 de milioane donatii, am ajutat oameni cu dizabilitati, copii, am luat vaccinuri.

Cand speli bani, iti ramane si tie ceva. Mie ce mi-a ramas? Am cumparat aparatura la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donatii. Mai sunt acuzat ca am schimbat lei in euro si i-am pus in alt cont, cica am spalat banii. Nu poti sa pui lei cu euro in acelasi cont, banca muta banii. Va dati seama in ce tara traim? Procurorul nu e batut in cap, dar are atata rautate incat are mintea intunecata. O sa-l pun eu la punct! Daca nu pot sa-l pun la punct, plec din tara asta! Minciunile si mizeriile pe care le-a scris in ordonanta aia, bai, tata… Am vrut sa fac o conferinta de presa, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spalare de bani, iar eu care am dat donatii am spalat banii”, a spus Becali la PRO X.

Gigi Becali nu este la primul conflict cu legea

În 2012, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de înschisoare cu executare în celebrul dosar „Valiza”, patronul celor de la FCSB a fost condamnat pentru dare de mită și pentru fals. Acesta a fost eliberat condiționat pe data de 3 aprilie 2015.