Gigi Becali, de nerecunoscut pe aeroportul Otopeni. Gestul incredibil al latifundiarului din Pipera: “Tăticu, fac și eu o poză cu tine?”

Gigi Becali a decis să plece câteva zile la Muntele Athos, în Grecia, unde nu a mai ajuns de când cu pandemia. Ajuns pe aeroportul Otopeni, latifundiarul din Pipera a avut o apariție greu de recunoscut. A fost totuși un tânăr care l-a abordat pentru o poză. A urmat un gest incredibil făcut de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a fost observat cu greu pe aeroportul Otopeni, înainte de a decola spre tărâmurile elene.

Îmbrăcat simplu, totuși a fost un tânăr care l-a recunoscut. Și-a luat inima-n dinți și l-a întrebat dacă poate face o poză cu el. Iar răspunsul latifundiarului a fost unul cu totul neașteptat.

Gigi Becali, de nerecunoscut pe aeroportul Otopeni. Gestul incredibil al latifundiarului din Pipera: “Tăticu, fac și eu o poză cu tine?”
”L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei.

Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit Marius, tânărul care și-a dorit poză cu Gigi Becali, potrivit Cancan.