GHEORGHE DINCĂ A SPUS ADEVĂRUL! ALEXANDRA MĂCEȘANU ȘI LUIZA MELENCU NU SUNT MOARTE

Dosarul Caracal se apropie de final. Au trecut trei ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, iar Gheroghe Dincă abia acum a recunoscut că nu le-a omorât. Ce a declarat principalul suspect în dispariția celor două fete?

Joi, 16 iunie a avut loc ultimul termen în procesul „Cazului Caracal”. Gheorghe Dincă a vorbit pentru ultima dată în fața instanței, care urmează să dea verdictul în acest dosar.

Gheorghe Dincă neagă că le-ar fi omorât pe cele două fete

În monologul său care a durat câteva minute, inculpatul a spus judecătoarei, dar și rudelor victimelor care se aflau în sală că „fetele nu sunt moarte” şi a cerut să fie achitat pentru omor. Mai exact, bărbatul s-a referit doar la infracțiunile de omor şi de profanare de cadavre, pentru care a cerut achitarea. El nu a negat că le-a întâlnit pe victime sau că le-ar fi dus la casa sa și a recunoscut și agresiunea sexuală asupra uneia dintre fete.

”Doamnă preşedintă şi onorată instanţă, sunt de acord să fiu condamnat doar pentru faptele ce le-am săvârșit”, a declarat Dincă.

În acest proces, care se desfășoară la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă este acuzat de mai multe fapte: trafic de persoane, trafic de minori, viol (două fapte), omor calificat (două fapte) și profanarea de cadavre sau morminte (două fapte).

Dincă a recunoscut că a violat una dintre fete
Gheorghe Dincă a recunoscut încă o dată că a violat-o pe Alexandra Măceșanu, dar în același timp a negat că ar fi omorât pe cineva vreodată.

”E adevărat, sunt vinovat pentru viol asupra lui Măceşanu Alexandra, pe care-l şi recunosc. În rest, nu am nicio vină la celelalte. Cum, ce-am profanat? Care cadavre le-am profanat? N-am omorât pe nimeni, nici pe Luiza, nici pe Alexandra”, a mai spus Gheorghe Dincă, în timpul ultimului termen.

La Tribunalul Olt, joi, magistrații au stabilit un nou termen în dosar pentru data de 12 august, pentru deliberare şi pronunţare. La termenul precedent, din luna mai, s-au încheiat audierile în dosar, iar avocaţii au făcut diferite solicitări.