Gestul lui Benone Sinulescu cand a auzit de moartea lui Petrica Mitu Stoian. Ce a facut la telefon

Lumea muzicala din Romania este mai saraca. Benone Sinulescu ne-a parasit joi, la varsta de 84 de ani.

Prietenul sau, Nicolae Dancu, a povestit ce a spus regretatul artist atunci cand a aflat despre moartea lui Petrica Mitu Stoian.

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania. Cantaretul si-a pierdut viata, joi, in urma unei pneumonii, la varsta de 84 de ani. Regretatul cantaret a aflat despre moartea colegului sau de breasla Petrica Mitu Stoian.
Nicolae Dancu, unul dintre cei mai buni prieteni al lui Benone Sinulescu a povestit ce a vorbit pentru ultima data cu artistul. Acesta a marturisit ca artistul i-a spus atunci ca se simte mai bine, dar, din pacate, la doar cateva zile starea lui de sanatate s-a agravat.

„Am fost prieteni buni de familie. Dacă nu sunam eu, ma suna și îmi spunea dacă mai trăiesc. Unde apărea Nea Beni eram și eu. Vorbeam mereu. (…) Am vorbit ultima data cu el când a murit Petrică Mâțu Stoian. Mi-a spus ca se simte mai bine, apoi mai rău, dar sa știi ca și când a fost bolnav. Mi-a cantat la telefon”, a povestit Nicolae Datcu, notează cei de la România TV.

Deşi talentul său a fost incontestabil, după a ieşit la pensie, suma pe care o primea în fiecare lună era foarte mică. Statul a decis ca artistul să primească numai 1.600 de lei, iar la această sumă se adaugă și pensia de merit, în valoare de 1.100 de lei. Astfel, suma totală pe care Benone Sinulescu o primea era de 2.700 de lei.