Gestul incredibil pe care l-a făcut Mr. Pink, după despărțirea de Monica Gabor. Mulți vor fi surprinși

Vestea că Mr. Pink și Monica Gabor pornesc pe drumuri separate, după o relație de mai bine de zece ani, i-a uimit pe mulți.

Deși păreau a forma un cuplu solid, cei doi au decis să spună stop și astfel să își vadă fiecare de drumul său. În timp ce Monica Gabor și fiica sa, Irina, petreceau o vacanță în Grecia, Mr. Pink a surprins pe toată lumea cu gestul făcut după despărțirea de iubita sa.

Cei doi formau o pereche unită, locuind împreună cu cei doi copii, Anthony, fiul milionarului asiatic dintr-o altă căsătorie, și Irina, fiica Monicăi cu Irinel Columbeanu.

Gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor
Timp de zece ani, Monica Gabor și Mr. Pink au format o familie, deși niciodată în acte, alături de copii lor, din alte relații. Aceștia păreau să se bucure de o viață frumoasă, plină de lux, cuplul locuind într-o vilă de vis din Malibu, pe care milionarul cheltuise 3,5 milioane de dolari în anul 2014. Din păcate, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost nevoită să părăsească această casă și, pentru a face despărțirea mai ușoară, a plecat cu Irina într-o vacanță în Grecia și apoi în Dubai, la sora sa, Ramona. Dincolo de decizia de a se separa, gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor a fost cel care a uimit complet.

Asiaticul a decis să plece împreună cu fiul său, Anthony, în China, acolo unde locuiește mama copilului său, spun sursele playtech.ro. Relațiile dintre fosta soție a milionarului și Monica au fost unele civilizate. Aceasta chiar și-a dat acordul în anul 2016 ca fiul său, pe atunci în vârstă de cinci ani și jumătate, să se mute cu tatăl lui în America. Inclusiv Moni și-ar fi dorit să o cunoască, spun apropiații cuplului, însă întâlnirea dintre fosta soție a lui Mr. Pink și iubita asiaticului nu a avut loc. Pe de altă parte, fostul iubit al Monicăi Gabor se înțelegea perfect cu Irinel, ocupându-se chiar de cazarea în America a lui Columbeanu la un moment dat.

Care este cel mai prețios dar primit de Monica de la fostul ei iubit
Dincolo de momentele frumoase petrecute împreună, Monica Gabor a primit un dar extrem de special de la fostul partener. Aceasta este nu doar o bijuterie valoroasă, ci și una care are o însemnătate sentimentală. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu recunoștea că nu este vorba despre un inel de logodnă, ci de un simplu inel cu diamante, care a venit la pachet cu o promisiune din partea iubitului chinez. După decesul mamei Monicăi într-un accident teribil, Mr. Pink i-a promis că va avea grijă de partenera sa toată viața, la fel cum ar fi făcut și mama vedetei. După despărțire însă, Monica a renunțat să mai poarte bijuteria pe deget.

Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama, a povestit însăși Monica.