Georgeta, hărțuită de Ciprian Marica?

O femeie din București trece prin momente cumplite după ce aceasta susține că ar fi tereorizată zilnic de Ciprian Marica.

Ea locuiește într-un imobil unde are apartament și fotbalistul, iar fostul jucător ar încerca să o convingă să-i vândă partea ei și să plece.

Ciprian Marica e din nou în mijlocul unui scandal de zile mari, asta după ce o femeie a apelat la Acces Direct din cauza unei probleme pe care o are cu fostul fotbalist.

Georgeta susține că acesta o hărțuiește și încearcă să o dea afară din casa ei.

Fostul fotbalist deține un apartament într-un imobil cu două etaje. La parter locuiește el, iar la etajul superior stă

femeia. Acesta își dorește să obțină în totalitate întregul imobil și ar fi încercat să o facă pe Georgeta să părăsească locuința.

Ea a spus că a vrut să-i dea 42.000 de euro ca să părăsească apartamentul din zona Dorobanți, o zonă scumpă a Capitalei, însă ea nu își dorește nimic și vrea în continuare să rămână acolo.

”Domnul Ciprian Marica fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinu să îi vând. Stăm în aceeași

curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeleg, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane”, a spus ea la Acces Direct.

Ciprian Marica i-a pus casa la vânzare?
Mai mult de atât, Georgeta susține că Ciprian Marica i-a pus casa la vânzare și că s-a trezit cu clienți la ușă de care ea habar nu avea. Mai grav, ea mărturisește că de două săptămâni în apartamentul lui Ciprian Marica s-a mutat un bărbat care o terorizează.

”Mi-a pus casa în vânzare (…) Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai spus ea la Acces Direct.