George Simion, prima reactie dupa anuntarea noilor restrictii din Bucuresti:

George Simion, liderul AUR, a facut prima declaratie imediat dupa anuntarea noilor restrictii din Bucuresti. Deputatul vea sa scoata lumea in strada sa protesteze.

Copresedintele AUR spune ca noile masuri afecteaza nu numai libertatea oamenior, dar si afacerile romanesti, ajunse la un pas de faliment din cauza restrictiilor.

George Simion s-a filmat in Centrul Vechi din Bucuresti, locul care va deveni iar pustiu din 8 martie, odata cu inchiderea reastaurantelor. Deputatul indeamna oamenii sa iasa in strada.

“Iar se instaureaza codul rosu, restrictii si inchiderea restaurantelor si afacerilor romanesti, parca programatic. (…)

Pe noi nu ne pun sa votam starea de alerta, pentru ca maine as vota iesirea din orice stare si revenirea la normalitate. Traim intr-o dictatura in care oameni fara nume decid pentru noi, pentru afacerile romanesti, pentru soarta copiilor nostri.

Nu avem cum sa ne manifestam in parlament si singura cale prin care putem atrage atentia este sa fim vocali. Trebuie sa fim foarte vocali, sa tipam daca e nevoie si sa va avem pe voi alaturi, in strada, protestand… pentru ca iar vin restrictiile, iar vin interdictiile si nu mai suportam Mergem pana la capat!” – a spus George Simion.