GABRIELA PRISĂCARIU, LUATĂ LA „MIȘTO” ÎN ZIUA NUNȚII. CE MESAJ A PUTUT SĂ-I TRANSMITĂ O URMĂRITOARE DE PE INSTAGRAM

Weekendul acesta a fost cu totul și cu totul special pentru Dani Otil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi au decis să-și unească destinele și de pe 15 mai au devenit soț și soție. Evenimentul a fost foarte bine organizat, iar invitații s-au distrat pe cinste.

Însă, a existat și un moment ușor neplăcut pentru mireasă, dar a știut să-l trateze cu mult umor.

Pentru ziua cea mare, Gabriela a ales o rochie albă, cu un decolteu adânc și foarte vaporoasă. În ceea ce privește make-up-ul și coafura, celebrul model a optat pentru ceva natural, fără prea multe bătăi de cap. Mesajele de apreciere pentru întreaga apariție nu au întârziat să apară, dar a existat și o persoană cârcotașă.

Pe lângă alte fotografii, dar și filmulețe de la marele eveniment, actuala doamnă Otil a postat pe contul ei de Instagram o captură a unui mesaj pe care l-a primit. O persoană care o urmărește nu a fost prea impresionată de alegerile pe care Gabriela le-a făcut în ziua nunții și a vrut să discute pe acest subiect cu una dintre prietene. Ghinionul a fost că în loc să-i trimită mesaj prietenei respective, i-a trimis Gabrielei. Ce a urmat nu poate stârni decât râsul.

Gabriela, ” jignită” în ziua nunții

Inițial, domnișoara a trimis mesajul „Da îi urâtă”, ulterior, când și-a dat seama că a greșit destinatarul, a revenit către Gabriela cu următorul mesaj: „Scuze! Nu am vrut să-ți trimit ție. Din greșeală.” Gabriela nu s-a supărat absolut deloc, ba chiar a fost amuzată de situație și a postat mesajele pe Instastory, pentru ca și ceilalți urmăritori să se poată amuza. În plus, aceasta a și adăugat alături de captura respectivă și un comentariu amuzant: „Am leșinat de râs”