Gabriela Firea, apariţie de senzaţie la 49 de ani. Cum arată în costum de baie fostul edil al Capitalei

Fostul edil al Capitalei se relaxează câteva zile la mare, împreună cu familia, departe de problemele din București și a postat chiar și câteva fotografii din vacanță.

Cum arată Gabriela Firea în costum de baie, la 49 de ani.

Este mamă, soție și politician cu normă întreagă. Greu de crezut că ar mai avea prea mult timp liber să îl dedice sportului sau tratamentelor de înfrumusețare.

Plecată în vacanță, la mare, cu soțul său, primarul Florentin Pandele, și copiii, fostul edil al Bucureștiului a postat pe paginile sale de social media mai multe imagini inedite.

Când sunt în preajma băieților lor, cei doi politicieni par că uită de orice problemă și se bucură din plin de momentele frumoase petrecute împreună.

Gabriela Firea a ales să împărtășească câteva momente din vacanță cu cei care o urmăresc în mediul online. Relaxată, cu zâmbetul nelipsit de pe chip, senatoarea PSD a lăsat acasă hainele

sobre, alegând ținute lejere, vaporoase de vară. Mai mult, s-a pozat și în piscină, în costum de

baie. Chiar dacă nu a lăsat obiectivul aparatului să surprindă prea mult, se poate vedea că este într-o formă de zile mari, probabil puțini ar ghici, privind imaginile, că are 49 de ani și a trecut prin trei nașteri.