Gabriela Cristea și-a mărit buzele. Cum arată acum prezentatoarea FOTO

Gabriela Cristea și-a pus acid hialuronic în buze. Prezentatoarea TV a fost întrebată de fani dacă a decurs la această intervenție estetică, iar mai apoi le-a confirmat printr-o postare pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea și-a mărit buzele.

Cum arată acum prezentatoarea FOTO
Gabriela Cristea a anunțat că și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Prezentatoarea TV este mulțumită de cum arată în urma intervenției estetice și a ținut să împărtășească acest lucru și fanilor de pe Instagram.

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită. Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale. Acum, buzele mele sunt simetrice și naturale, dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poza, când buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fără niciun filtru, doar machiaj și lumină”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune pe Instagram.

Are Gabriela Cristea operații estetice?
Gabriela Cristea are 46 de ani, iar chipul ei arată destul de bine la această vârstă. Mulți se întreabă dacă a apelat vreodată la operațiile estetice. În cadrul unui interviu, vedeta a negat, spunând că-i este teamă de bisturiu.

„Dacă o femeie simte nevoia să-şi modifice ceva şi că ar fi mai fericită cu acea schimbare, atunci… de ce nu? Eu nu am nicio operaţie estetică. Mi-e frică de ideea de chirurgie, dar dacă aş avea ceva care să mă deranjeze atât de rău, încât să mă afecteze, nu aş ezita să apelez la chirurgia estetică. Cred că este foarte important look-ul atât pentru o femeie, cât şi pentru un bărbat, fiindcă felul în care arătăm le spune celorlalţi şi care este starea noastră de spirit. Eu cred foarte mult în frumuseţea interioară, ce îţi dă o strălucire aparte. Oricât de mult ne-am farda, oricât de multe haine frumoase am pune pe noi, dacă nu există linişte şi frumuseţe interioară, atunci acest lucru s-ar vedea şi la exterior”, afirma ea pentru publicația Taifasuri.