Gabriela Cristea, în pragul disperării. A pierdut lupta cu kilogramele:

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară.

Celebra soție a lui Tavi Clonda se declară o femeie împlinită, fericită, cu o familie minunată, dar are o problemă dintotdeauna:

kilogramele în plus. Își dorește mult să slăbească și să ajungă la silueta de odinioară, dar nu reușește deloc.

Gabriela Cristea nu mai poate să slăbească

Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este fericită, împlinită alături de familia ei și are tot ce își dorește.

Are doua fetițe minunate, un soț iubitor și un public care o apreciază pentru ceea ce face și o susțin în tot.

Prezentatoarea are, însă, o problemă reală cu care se luptă mereu. Kilogramele în plus au fost mereu inamicul ei numărul 1, care și acum îi dă bătăi de cap.

Chiar dacă a reușit să slăbească după ambele sarcini, se pare că nu mai poate să ajungă la silueta de odinioară.

Prezentatoarea spune că se stresează mereu din aceeași cauză și tot nu găsește o modalitate de a mai scădea în greutate. Speră că va reuși cândva să își atingă obiectivul și să își recapete formele din tinerețe.

“În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela, acuzată de fani pe internet

În ultima vreme, fanii o acuză mai mereu că încearcă să pară mai slabă și apelează la ajutorul programelor de editare

inainte de a publica o imagine pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, soțul ei o susține zilnic, o încurajează mereu și o face să se simtă mai bine în pielea ei, chiar și cu câteva kilograme în plus.

Gabriela Cristea a reușit să slăbească, totuși, 25 de kilograme. Prezentatoarea a avut obezitate de gradul 1 și nu a ascuns acest lucru, dar s-a mândrit cu faptul că a reușit să rezolve această problemă, dar tot nu este pe deplin mulțumită de felul în care arată și va apela la ajutorul altei diete.