Gabriela Cristea a trăit cu adevărat o dramă. Prin ce chinuri a trecut până a devenit mamă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită și recunoscută de mulți pentru cariera sa. Se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar nu a fost mereu la fel de fericită.

A trecut prin clipe de groază până să poată spune că este bine cu adevărat.

Gabriela Cristea a pierdut sarcina la 8 săptămâni
Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, alături de care are și două fetițe. După mai multe relații eșuate, poate spune acum că și-a găsit omul perfect, lângă care va îmbătrâni și care a făcut-o pe deplin fericită, după ce viața a supus-o la mai multe încercări grele.

Gabriela a vorbit de mai multe ori despre infertilitate, problemă cu care s-a luptat ani la rând. Ea a făcut numeroase tratamente pentru a putea deveni mamă și a investit mulți bani pentru a-și îndeplini visul. Deși își dorea mult să aibă copii, nicio procedură nu dădea rezultate și se lovea mereu de eșec.

Dacă acum zâmbește și se bucură de minunile pe care le are, puțini știu că a întâmpinat situații dureroase. După multe teste negative, Gabriela era, în final, însărcinată. Ea și Tavi s-au bucurat enorm, dar bucuria lor a fost ștearsă la 8 săptămâni, când au aflat că sarcina se oprise din evoluție. Gabriela spera că va avea loc o minune și ceva se va schimba, refuzând să se opereze, deși viața ei era în pericol.

“Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie și trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condițiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune.”, mărturisea Gabriela.

Gabriela Cristea, avort la 19 ani
Gabriela Cristea a făcut multe sacrificii pentru a deveni mamă și pentru a avea o familie așa cum își dorește. Totuși, problemele de infertilitate ar fi fost provocate de avortul pe care l-a făcut la doar 19 ani. Deși tatăl ei spunea că a întrerupt o sarcină la 16 ani, Gabriela a declarat că s-a întâmplat trei ani mai târziu, din cauza unor probleme de sănătate.