Fulgy, fiul Clejanilor, internat la dezintoxicare în străinătate. Suma colosală plătită de Viorica și Ioniță pentru o lună

Tânărul l-a întâmpinat pe reporterul XNS de la Antena Stars în propriul apartament, care se află în apropierea casei în care a locuit cu părinții săi, Viorică și Ioniță din Clejani, conform spuselor lui.

Apartamentul în care locuiește Fulgy are un dormitor, un living spațios și open space, și se află într-un complex rezidențial.

”Asta e prima casă până mai strâng eu niște bănuți. Momentan, atât îmi permit. Mi se pare ok pentru vârsta mea, pentru maxim o persoană, două, un așa apartament. Acum patru zile l-am cumpărat. E lângă casa mea, am vrut să stau lângă părinții mei. Dacă Doamne ferește pățesc ceva, să sar și să fiu alături de ei, să-i ajut.”, a spus Fulgy.

Fulgy a negat zvonurile conform cărora ar fi fost internat recent într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu substanțele interzise și alcoolul. Conform lui, a apelat la ajutor specializat în urmă cu aproximativ 4 ani, atunci când a cerut ajutorul unor experți din Spania.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la zece seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, băutură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro.

Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie. Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum dro.g.uri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

Potrivit spuselor lui, băiatul Clejanilor a fost internat vreme de o lună, iar părinții lui ar fi scos din buzunar suma de 80.000 de euro pentru a-și scăpa fiul de vicii.