FULGY, DECLARAȚII NEAȘTEPTATE DESPRE MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU:

Băiatul Clejanilor face ce face și aruncă-n aer showbiz-ul după fiecare declarație pe care o face.

După ce zilele trecute a fost prins de polițiști conducând sub influența unor substanțe ilegale, Fulgy a decis să meargă în emisiunea lui Dan Capatos, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu el, dar și cu Răzvan Ciobanu.

Pentru a trage un semnal de alarmă și a înțelege cât de nocive sunt substanțele interzise, Fulgy a făcut o paralelă între cazul lui și moartea lui Răzvan Ciobanu. În opinia lui, regretatul designer a fost victima unor persoane care au vrut să-i facă rău. Acest aspect îl sperie și, spune el, nu vrea să ajungă în aceeași situație.

” Când a murit Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să-l odihnească…a luat marfă proastă, asta e părerea mea. Cineva i-a făcut rău. Şi din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât. Eu nu vreau să mă omor, oameni buni. ” , a declarat Fulgy la XNS.

Fulgy, luat pe sus și dus la INML
De asemenea, băiatul Clejanilor a povestit ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Fulgy susține că Viorica a avut o reacție necontrolată, a început să țipe, la fel ca și tatăl lui.

„Mama a ajuns să ţipe, pentru mine sare şi în pistol. Discuţiile au degenerat şi în momentul ăla am zis, bă, să moară, să facă, de nu mergem la INML acum. Şi tata a spus, „bă, de ce mi-l luaţi de acasă?” Un poliiţist de 1,79, cu ochii căprui, slăbuţ, a spus „am ordin de sus să-i fac analize copilului tău”, a mai spus acesta.