Fulgy, asistent la „Acces Direct”. Condiţia pe care i-a pus-o Mirelei Vaida pentru a apărea în emisiune

După problemele cu care s-a confruntat în ultimele luni, Fulgy pare decis să o apuce pe calea cea bună.

Într-un video postat recent pe TikTok, fiul Clejanilor a anunţat că îşi caută job.

Fulgy, asistent la Acces Direct. Tânărul i-a făcut o propunere surprinzătoare Mirelei Vaida. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a anunţat că îşi caută asistent pentru emisiune, iar Fulgy s-a gândit că nu i-ar sta rău în acest rol.

Fulgy, asistent la „Acces Direct”

„Sărut mâna doamna Mirela Vaida. Am văzut că emisiunea dumneavoastră caută asistent. Mă întrebam de ce n-aş fi eu asistentul dumneavoastră. Sper că nu vă supăraţi că vă pun condiţii şi chemaţi numai oameni care vin fără bani acolo la voi. Vă pup„, i-a transmis fiul Clejanilor realizatoarei de la Antena 1.

Schimbări majore în noul sezon al emisiunii „Acces Direct”
Noul sezon „Acces Direct” a început pe 6 septembrie, emisiunea suferind schimbări majore. Emisiunea nu mai începe de la ora 17.00, ca până acum, ci de la 16.30 până la ora 18:00, de luni până vineri. Prima ediţoie din acest sezon a fost lider de audienţă, depășind Știrile Pro Tv.

O altă schimbare a fost şi reamenajarea platoului emisiunii. La vederea noului platou, Mirela Vaida a rămas fără cuvinte.

”O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!”, a precizat Mirela Vaida cu doar câteva ore înainte de începerea noului sezon „Acces Direct”.

Fulgy, schimbare radicală a stilului de viaţă
După toate problemele cu care s-a confruntat în ultimele luni, Fulgy a decis că a venit timpul să-şi schimbe complet stilul de viaţă. Fiul Clejanilor a declarat că are planuri serioase pentru viitor.

Tânărul a dezvăluit că și-a stabilit un program concret pentru fiecare zi. Nu pierde timpul, chiar dacă este cercetat sub control judiciar. Fulgy trebuie să se prezinte de fiecare dată când este solicitat la Poliție. Oricum ar fi, Fulgy promite că este pe cale să îşi îmbunătăţească viața. El le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram că se ocupă de o afacere. Fulgy le-a arătat fanilor o imagine cu un tricou dintr-o colecție pe care vrea să o lanseze curând.