Frații Cercel au mai primit o lovitură grea. Studioul lor a ars în incendiul de la mall

Un incendiu de proporții a avut loc astăzi în Capitală, în sectorul 5. La fața locului s-au aflat o mulțime de oameni care

au fost cu greu evacuați, iar unii dintre ei au fost răniți grav și prinși între dărâmături. Printre cei afectați se numără și frații Cercel, al căror studio se afla chiar acolo.

Munca familiei Cercel, ruinată în câteva minute
Frații Cercel traiesc clipe de groază în acest moment. Studioul unde filmau toate piesele a fost făcut scrum în incendiul

izbucnit în centrul comercial din București. Aceștia se aflau acolo la momentul izbucnirii flăcărilor, dar au avut noroc

și au reușit să iasă la timp când s-a dat alarma.

Totuși, Ionuț și Florin sunt devastați, pentru că afacerea căreia i-au pus bazele alături de răposatul lor tată s-a

distrus în câteva clipe. Nu au apucat să ia nimic din studio în afară de cheile de la mașinâ și tot ce se afla acolo a fost făcut scrum, aparatură modernă și instrumente de ultimă generație.

Frații sunt Fericiți că sunt teferi, dar se gândesc că pagubele produse se ridică la peste 50.000 de euro și va fi greu să repună pe picioare studioul unde înregistrau o mulțime de artiști. Tatăl lor a muncit mult pentru a le îndeplini acest vis și ei i-au promis că îl vor face mereu mândru.

“Ne-am luat de mana si am fugit. Ne-am gandit doar la noi. Ne-am speriat pentru ca s-a format o panica. Pagubele din studio se ridica la peste 50.000 de euro. (…) Tot ce ne-am luat au fost cheile de la masini si atat. Bine că suntem în viață, atât zic!”, a declarat Forin Cercel la Antena Stars.

Centrul comercial se poate prăbuși
Arafat a oferit primele declarații după izbucnirea incendiului devastator la centrul comercial din București, Sectoru 5. De la șeful DSU aflăm că imensa clădire a ars ore în șir și există posibilitatea ca printre ruine să se afle și persoane decedate.

Nu se cunoaște cauza exactă a celor întâmplate, dar cert este că a fost deschisă o anchetă în acest sens. Centrul comercial este o clădire extrem de veche, iar în acest moment există riscul ridicat ca aceasta să se prăbușească. Cei care locuiesc în zonă trebuie să țină în continuare geamul deschis și să se protejeze, pentru că situația este una extrem de dificilă.

” (….) Fiind o clădire pe structură metalică, există întotdeauna un risc de prăbușire după un astfel de incendiu și de aceea pompierii sunt extrem de atenți la el și pentru asta au lucrat într-un mod mai defensiv. Vor continua să intervină până lichidează incendiul și până ne asigurăm că zona este în sigurnață.”, a declarat Raed Arafat.