Fotografia care a cucerit internetul: prietenia, punte peste generații

Fotografia aceasta a cucerit internetul și a devenit virală! Ce se întâmplă în imagine este cu totul special!

În poză se vede cum o tânără îmbrăcată în rochie de seară îi pune o cocardă (floare de prins în piept) unui vârstnic. Descrierea care însoțește fotografia lămurește situația:

bătrânul este cel care i-a oferit o mână de ajutor tinerei în seara balului. El s-a oferit să o transporte cu limuzina proprie, astfel încât ea să aibă o seară perfectă!

Toți cei care au interacționat cu postarea pe Facebook și pe Instagram au apreciat gestul bătrânului!

′′Ron, șoferul de autobuz și fiica mea, Riley, s-au împrietenit între ei anul acesta, când ea era monitorul său. Prietenia lor este unul dintre lucrurile mele preferate din acest an. Când a auzit că are loc un bal de absolvire, s-a asigurat că limuzina lui clasică este pregătită și era nerăbdător să o conducă!”

Scurta relatare a fost publicată pe Love What Matters, o platformă care prezintă povești reale ale unor oameni reali, pentru a celebra dragostea, bunătatea și compasiunea pe care le reprezintă – reamintindu-ne în același timp că aceste lucruri nu se întâmplă în mod implicit, ci sunt o alegere zilnică.

Iată principiile după care se ghidează această platformă:

“Momentele pe care le amplificăm pe platformele noastre sunt, de asemenea, menite să servească drept un echilibru față de tipurile de lucruri pe care le vedem și le auzim în fiecare zi la știri. Aceste povești sunt mai mari decât oricare dintre noi, dar ne reprezintă pe fiecare dintre noi. Vulnerabilitățile noastre. Durerea noastră. Slăbiciunile. Succesele. Frumusețea. Defectele. Generozitatea. Și, bineînțeles, speranțele și visele noastre despre cine aspirăm să fim.

Sărbătorim bunătatea, compasiunea, speranța, iertarea și dragostea.

Dar, mai presus de toate, vă sărbătorim pe voi. Așadar, data viitoare când sunteți martori la ceva extraordinar (sau, mai bine zis, data viitoare când faceți ceva extraordinar), vă rugăm să nu uitați să ne spuneți, pentru ca noi să putem spune lumii.”