FOTO. Zanni a apărut cu ochiul vânăt în fața fanilor! Ce i s-a întâmplat câștigătorului Survivor România 2021

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele de socializare. Toți fanii săi s-au întrebat cum de a ajuns într-o astfel de situație.

Zanni a apărut cu ochiul vânăt în fața fanilor!

Ce i s-a întâmplat câștigătorului Survivor România 2021
Zanni și-a șocat toți fanii atunci când a apărut într-un filmuleț pe Instagram cu ochiul vânăt. Câștigătorul Survivor România 2021 a mărturisit că a fost atacat de persoane care nu au vrut ca el să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro și trofeul competiției.

Ironic, Zanni a precizat că și el ”i-a umflat pe ei” deoarece face recuperare la genunchi, după ce s-a accidentat la Survivor România.

„Bună dimineața! Mie mi s-a învinețit ochiul că m-am întâlnit cu haterii ăștia care nu voiau să câștig eu premiul și m-au umflat. Dar să vezi cum arată ei, că i-am umflat și eu pe ei! Am fost la genuchi la RMN, sunt bine, o să fac fizioterapie”, a spus Zanni pe Instagram, scrie Cancan.

Zanni a făcut parte din echipa ”Faimoșilor” la Survivor România 2021. A fost unul dintre cei mai buni pe traseu și unul dintre cei mai votați de către public. Zanni face parte din generația promovată de Alex Velea și a crescut la orfelinat. S-a zvonit pe parcursul participării sale la Survivor că ar fi avut sentimente pentru Ana. Iată ce a declarat Zanni despre acest lucru: