FOTO Monica Anghel s-a tuns zero! Fanii, uluiți de cum arată artista

Monica Anghel șochează! Artista în vârstă de 50 de ani, deși avea, deja, părul scurt a decis să se tundă zero. Ce a determinat-o să decurgă la acest gest și cum au reacționat fanii?

Monica Anghel s-a tuns zero! Fanii, uluiți de cum arată artista

Monica Anghel s-a tuns zero. Artista a postat, sâmbătă, o imagine cu ea astfel, pe Instagram, uimind pe toți fanii. De asemenea, cântăreața și-a vopsit părul într-un blond mai deschis, spre alb, la care a asortat un machiaj strident. ”Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul fotografiei.

Cum au reacționat fanii cântăreței
Comentariile fanilor au fost împărțite în două tabere: pozitive și negative. Unuia dintre aceștia, mai exact, unui cunoscut, artista i-a precizat că este ”zuză”, astfel că nu ar trebui să fie surprins.

”Divă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”N-ai treabă cu uscătorul de păr! Te prinde. Ești foarte curajoasă”, ”Ești superbă! Și eu sunt adepta tunsorilor scurte”, ”Ai un cap perfect pentru așa un look, nu origine poste sa il aibă și sa îl poarte! Felicitări” și ”Ești minunată! Cu acest look, pari un star de la Hollywood!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Monicăi Anghel.

Monica Anghel a trecut prin schimbări de fizic în ultimii ani. Nu doar că s-a tuns, dar s-a făcut blondă, după ce mult timp a fost brunetă și a reușit să piardă în greutate, 30 de kilograme, datorită unei diete.