Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi detalii despre starea de sănătate a artistului:

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a dat noi detalii despre starea de sănătate a artistului. Starea interpretului de muzică populară ar fi fost atât de gravă încât familia acestuia s-ar fi pregătit de înmormântare.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a făcut noi dezvăluiri legate de starea de sănătate a artistului.

Acesta ar fi trebuit să dea mai multe telefoane până să poată afla ce s-a întâmplat de fapt cu artistul. Familia lui Benone Sinulescu deja se pregătea de înmormântare.

Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu
Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a dat noi detalii despre ce se întâmplă de fapt cu artistul. Acesta ar fi aflat că interpretul a căzut din picioare de la un preot și de la cântărețul Traian Ilea.

„Eu am aflat vineri despre starea lui de sănătate. M-a sunat preotul…, m-a sunat și Traian Ilea să-mi spună că maestrul a căzut și a fost internat la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad. A trebuit să încep să dau zeci de telefoane să aflu unde e’.

După ce a dat mai multe telefoane, Ionuț Pavel a reușit să ia legătura cu nepotul artistului. Acesta i-ar fi spus că Benone Sinulescu este bine, după cum impresarul a povestit la Acces Direct.

„Mi s-a spus că maestrul era în pat, sedat, cu pamperși pe el. În momentul în care cineva cade trebuie dus în secunda doi la Urgențe, pentru că el din luna aprilie începuse să facă puseuri de tensiuni. Puseu de tensiune la dânsul însemna și 20 cu 10′, a mai spus impresarul.

„Ajungând prin cineva din Arad la una dintre persoanele din clinică am aflat că el nu era așa de bine și că, de fapt, familia se pregătea de înmormântare. Când am fost mai vehement cu nepotul n-a mai vrut să continuăm discuția’.

„Am luat hotărârea împreună cu un grup de prieteni ca eu nefiind o persoană publică să ies cu un material către presă. (…) Îmi doresc să cred că nu are vreun interes să ascundă aceste lucruri și-mi doresc să cred că greșelile pe care le face le face din dragoste. Faptul că dânsul trebuia să ajungă în primul rând la Urgențe când a căzut’, a mai adăugat impresarul.