Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a căsătorit din nou. Cine este soțul ei

Fosta soție a lui Răzvan Simion, celebrul prezentator TV de la Neatza, s-a căsătorit din nou. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, 4 septembrie.

Diana a spus DA în fața ofițerului de stare civilă împreună cu partenerul său de viață.

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Cine este soțul ei
Mama copiilor prezentatorului de la Antena 1 s-a recăsătorit, după divorțul de Răzvan Simion de acum mulți ani.

Diana Simion trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu un bărbat pe care îl știe de 20 de ani, dar cu care formează un cuplu de doar doi ani. După ce moderatorul TV a ales să plece de acasă pentru Lidia Buble, de care ulterior s-a despărțit, Diana a rămas cu doi copii și fără partenerul lângă care credea că va îmbătrâni. Dar iată că a răsărit soarele și în viața ei. S-a măritat din nou. Sâmbătă, Diana și Radu Bița și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă.

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion a avut parte, la început de toamnă, de o zi pe cinste, asta pentru că s-a recăsătorit cu Radu Bița. Cei doi se cunosc de 20 de ani, dar s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019, moment în care a existat o chimie între ei. Până la a forma un cuplu a fost doar un pas.

Ce a apărut pe rețelele de socializare
Diana Simion a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. La rândul său, Radu Bița a postat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj.

”DA. Suntem o familie”, a precizat soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Anul trecut, Radu Bița a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră, Diana Simion. Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit un inel prețios, în valoare de mii de euro. Bineînțeles că răspunsul acesteia a fost cel așteptat de omul de afaceri din Timișoara, iar sâmbătă, 4 septembrie, au devenit oficial soț și soție.