Florin Salam, audiat acum de poliție. Numele lui apare într-un dosar cu femei de moravuri ușoare

Florin Salam este audiat! Cel mai iubit manelist din România este implicat într-un dosar cu femei de moravuri ușoare și a fost dus în fața oamenilor legii în urmă cu puțin timp.

În același dosar sunt audiate și alte persoane, despre care se suspectează că s-ar fi ocupat cu cămătărie și proxenetism.

Problemele cu legea au început pentru Florin Salam.

Artistul este implicat într-o situație fără precedent, după ce a fost ridicat de acasă de mascați și dus la audieri. Din primele informații, se pare că este vorba despre un dosar cu femei de moravuri ușoare, despre care urmează să dea explicații în fața oamenilor legii.

Florin Salam este audiat de poliție într-un dosar controversat

Polițiștii au început miercuri, 22 februarie 2023, perchezițiile într-un dosar de cămătărie și proxenetism, la 11 locații din București, Ilfov și Vâlcea, în care sunt căutate zeci de persoane pentru a da explicații.

Dincolo de cele 11 mandate de percheziție domiciliară, oamenii legii au altr 39 de mandate de aducere la audieri, în cadrul acestuo dosar penal, în care sunt suspecți de proxenetism și cămătărie o mulțime de persoane. Un nume important care apare în acest context controversat este Florin Salam, care este considerat a fi martor, după ce ar fi fost client al unei prostituate implicate în dosar. Așadar, artistul este audiat astăzi.

Poliția Română a explicat despre ce este vorba
Poliția Română a confirmat audierile printr-un comunicat, în care a explicat cu mai multe detalii despre ce este vorba. Se pare că proxenetismul și cămătăria s-ar fi practicat atât în București, cât și în alte localități din Ilfov și Vâlcea.

”În această dimineață, 22 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie.

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”, a transmis Poliția Română printr-un comunicat.