Florin Piersic, în doliu: „Oprește-te, Doamne, să-i mai iei dintre noi!”

Florin Piersic își plânge durerea pe rețelele sociale, după moartea regretatului Valentin Uritescu și a comediantului Alexandru Lulescu. Marele artist în vârstă de 86 de ani a transmis un mesaj emoționant la un cunoscut post de televiziune, unde a fost invitat.

Ce l-a rugat Florin Piersic pe Dumnezeu, după moartea lui Valentin Uritescu
Florin Piersic este în doliu, după moartea fulgerătoare a regretaților artiști Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu. Actorul și-a strigat durerea la televizor, după trecerea în neființă a colegilor săi de breaslă.

Artistul în vârstă de 86 de ani se teme de faptul că România își pierde valorile culturale într-un ritm extrem de alert.

„Oprește-te, Doamne, să-i mai iei dintre noi! O minune de om și de artist, pe Valentin Uritescu l-am avut în emisiunea mea Piersic show, atunci a fost ultima data când ne-am văzut și am stat față în față, o enciclopedie de teatru, cu un umor cu totul special.

Și mai este unul mai puțin la numărătoare. Nu demult, l-am sărbătorit la Teatrul Tănase pe Alexandru Lulescu, în ultima vreme am vorbit des cu el, mă iubea nespus și eu îl iubeam la fel.

Au plecat spre stele doi artiști din generația mea, doi actori minunați, Dumnezeu să-i țină la dreapta lui!”, a declarat Florin Piersic, prin convorbire telefonică la Realitatea Plus.