Florin Piersic a împlinit 86 de ani. Legendarul actor a părăsit România pentru Germania. Care este motivul VIDEO

Florin Piersic a împlinit 86 de ani, iar marele actor a plecat din România în Germania. Partenera de scenă Medeea Marinescu a dezvăluit motivul acestei decizii.

Florin Piersic împlinește azi, 27 ianuarie, vârsta de 86 de ani, iar legendarul actor demonstrează că marea sa dragoste

este scena, întrucât a plecat în Germania pentru a susține spectacolul „Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu.

Florin Piersic nu își arată deloc vârsta. Celebrul actor se bucură de viață în fiecare clipă și niciodată nu uită să facă ceea ce îi place cel mai mul, să joace pe scenă.

Îndrăgitul actor a fost prezent atât la Dusseldorf, cât si la Frankfurt săptămâna aceasta, acolo unde i-a bucurat pe spectatori cu talentul și prezența sa. Din păcate, nu toți doritorii au putut ajunge la spectacol, având în vedere că legile germane prevăd organizarea evenimentelor culturale cu un număr limitat de spectatori.

Actorul a transmis un mesaj important cu ocazia zilei sale de naștere.

Medeea Marinescu, partenera lui din spectacol, i-a fost alături atât în zborul spre Germania cât și pe scenă. Ea a fost cea care a anunțat călătoria și i-a informat pe fanii spectacolului și ai marelui actor cu privire la regulile de acces în sală, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Pentru spectatorii din Dusseldorf si Frankfurt care au sunat zilele acestea si se pare ca inca mai incearca sa procure bilete, din pacate , autoritatile din Germania nu permit ocuparea salii la capacitate maxima. Probabil ca Străini în noapte se va intoarce, speram noi, in vremuri mai bune.

Pana atunci, Juliette si Pierre( adica atat de iubitul Florin Piersic) se pregatesc pentru intrarea in scena.
Pe curand”, a scris Medeea Marinescu pe contul său de Facebook, înainte de spectacol.

Florin Piersic, o carieră care a făcut istorie și o viață personală tumultoasă
Cel care avea să devină unul dintre cei mai mari și mai iubiți actori ai României, Florin Piersic, s-a născut la 27 ianuarie 1936, în Cluj-Napoca. Actorul urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografie din București, iar la scurt timp și-a început activitatea de actor pe marile scene ale țării dar și în producții cinematografice de referință.

Florin Piersic, mesaj cutremurător înainte de Crăciun: „Nu cred că o să mai am timp”

Florin Piersic a jucat în spectacole de referință pentru teatrul contemporan, cum ar fi Zbor deasupra unui cuib de cuci, Oameni și șoareci sau Dulcea pasăre a tinereții.