Florin Petrescu a reușit să slăbească 11 kilograme în 16 zile. Axinte de la „Vacanța Mare” vrea să fie din nou în formă

Florin Petrescu, o figură îndrăgită de toți românii, a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul „Vacanța Mare”. Cu multă pricepere, a adus la viață un personaj plin de umor, Axinte, care a adus negreșit zâmbetul pe buzele spectatorilor din România.

În ultimii ani nu a mai apărut pe micile ecrane, însă continuă să fie foarte apreciat de spectatorii săi.

A luat recent o decizie importantă în ceea ce privește aspectul său fizic, iar greutatea sa a scăzut semnificativ cu ajutorul unei diete neobișnuite.

Florin Petrescu recunoaște că nu a avut mereu probleme cu greutatea, însă de-a lungul anilor kilogramele s-au adunat în neștire. La 25 de ani se mândrea cu o greutate de 50 de kilograme, însă plecarea în Australia i-a schimbat pentru totdeauna plăcerile alimentare.

A cunoscut un alt fel de preparate și a dorit să le încerce pe toate, iar de acolo plăcerea sa pentru mâncare a continuat. Cel mai mult, actorul a cântărit 104 kilograme, iar acum lucrează din greu să slăbească.

A apelat la o dietă neobișnuită din Germania
Inspirația i-a oferit-o soțului Mariei Dragomiroiu, Bebe Mihu, care în ultimele luni a trecut printr-o schimbare surprinzătoare. De-a lungul anilor Florin a fost sfătuit de soție și de cei din jurul său să renunțe la obiceiurile sale alimentare nesănătoase și să încerce să scape de kilogramele în plus, însă până acum nu a luat nicio inițiativă în acest sens.

Pentru a slăbi, Florin Petrecu a apelat la o dietă inedită care i-a fost recomandată de medici. Și-a făcut analizele de sânge, iar probele sale au fost trimise în Germania. Aici rezultatele au fost analizate și în urma acestora a primit un regim alimentar pe care a trebuit să îl urmeze.

În principiu, dieta pe care o urmează este bazată pe legume și sare amară, ceea ce înseamnă că este destul de restrictivă.

Florin Petrescu a reușit să slăbească 11 kilograme în 16 zile