Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator!

Veste tragică în lumea televiziunii din România. Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator, la 71 de ani.

Cumoscutul junalist Florin Condurățeanu a murit. Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva momente la Antena 3. Jurnalistul avea 71 de ani. Mihai Gâdea fost cel care a făcut anunțul trist, despre dispariția sa.

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardiorespirator, a transmis Mihai Gâdea.

‘Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară’, a anunțat Mihai Gâdea.

„Sunt în stare de șoc, am văzut burtiera, am aflat acum 12 minute dând drumul la televizor. Eu credeam că Țuțu Condurățeanu e nemuritor. Nu îl percepeam ca fiind muritor. Era un atât de mare iubitor, de oameni, de cuvinte, inclusiv de țară. Cred că era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Eu am vorbit în urmă cu zece zile cu el, i-am cerut un sfat pentru că el era foarte priceput. Un sfat medical, l-am întrebat de un medic.