Fiul lui Schumacher, implicat intr-un accident teribil! Mick a fost scos din masina zdrobita si transportat la spital! In ce stare de afla

Pilotul german de 23 de ani Mick Schumacher a fost implicat într-un accident grav în timpul calificărilor la Marele Premiu

al Arabiei Saudite. Pilotul german a pierdut controlul mașinii și s-a izbit puternic de un parapet.

Din primele informații, Mick este conștient și poate comunica cu medicii.

Ambulanța a venit imediat, iar Schumacher a fost scos din mașina complet avariată. Pilotul a fost transportat la un centru medical și este conștient.

Echipa Haas a confirmat că Schumacher pare „bine din punct de vedere fizic” și a vorbit cu mama lui.

„Am vorbit cu mama lui și am ținut-o la curent. Nu are nicio rană care să se vadă, dar vor să-i facă niște analize pentru

a se asigura că nu a fost lovit. Impactul a întrerupt (tehnologia) digitală, așa că nu am auzit nimic (la radio), dar am primit vești că este conștient.

Mașina este complet stricată. Trebuie să vedem analizele, să vedem cum se simte și apoi să vedem ce facem mâine.

Trebuie să vedem în ce poziție ne aflăm cu piesele de schimb, trebuie să construim o mașină complet nouă.

Asta arată cât de sigure sunt mașinile, cu rigiditatea crescută a șasiului pentru acest an”, a transmis Guenther Steiner, directorul echipei Haas.

Ce se intampla cu Michael Schumacher, la noua ani de la accident

Familia face orice efort pentru ca Schumi sa se recupereze, iar fanii stau mereu cu inima stransa, sperand sa vina si un

anunt fericit despre starea li de sanatate. Accidentul care i-a distrus viata a avut loc la ski, in statiunea franceza Meribel. Bunul prieten al lui Schumacher, Jean Todt, a oferit acum mai multe detalii despre starea lui.

Jean Todt este presedintele FIA si unul dintre cei mai buni prieteni ai campionului de F1. Cei doi au legat o relatie stransa din perioada in care Todt ocupa functia de director sportiv al Ferrari, iar Michael castiga titlu dupa titlu pentru echipa de Formula 1.

“Il vad pe Michael cel putin de doua ori pe luna. Nu il las in pace. Pe el, pe Corinna, familia… am avut atat de multe experiente impreuna… Frumusetea a ceea ce am trait este parte din noi si continua”, a povestit acum Jean Todt pentru Corriere della Serra.