Fiul lui Reghecampf, mesaj dur după ce a văzut imaginile cu tatăl lui și altă femeie

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram un mesaj care pare că face referire directă la ceea ce se întâmplă în ultima vreme, în familia lui.

Nu se știe care este relația actuală dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă antrenorul a fost surprins de către niște turiști români, în Grecia, în compania unei femei.

În spațiul public au apărut imagini cu Reghecampf și acea persoană, vehiculându-se că ar putea fi femeia din cauza căreia soții Prodan-Reghecampf nu se mai înțeleg. Fiul lui Laurențiu cu Anamaria a postat două poze cu el, însoțite de mesajul: Nu oferi a doua șansă.

Fiul lui Reghecampf, mesaj tranșant după ce tatăl lui a fost fotografiat în vacanță în Grecia
Laurențiu junior pare că este afectat de ce se întâmplă între părinții lui. Adolescentul a făcut tot felul de postări pe rețelele de socializare de când au apărut în spațiul public, zvonuri legate de ruptura dintre părinții lui.

De această dată, la scurt timp după ce au apărut poze cu Reghecampf în vacanță în Grecia, fiul lui a postat pe Instagram un mesaj care sună cam așa: Nu oferi a doua șansă.

Nu se știe dacă băiatul i-a transmis acest mesaj mamei lui, ca reacție la pozele care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf.