Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj sfâșietor la trei luni de la moartea artistului: „Ți-aș da toată tinerețea”

La trei luni de la moartea regretatului Petrică Mîțu Stoian, fiul de suflet al artistului încă nu poate trece peste pierderea suferită.

Mesajul sfâșietor publicat de Alin Gabriel Matei.

Lumea muzicii românești a pierdut în anul 2021 multe nume mari. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Petrică Mițu Stoian s-au stins din viață în urmă cu câteva luni.

Cel din urmă a murit subit, pe 6 noiembrie 2021, la Spitalul Județean de Urgență Reșița, după un tratament post-COVID-19 pe care l-a făcut la o clinică privată din județ.
Vstea morții sale, care a venit ca un trăsnet pentru familie, prieteni și fani, a șocat pe toată lumea, mulți dintre cei care i-au fost aproape de-a lungul vieții neputând să se obișnuiască nici acum cu gândul că folcloristul s-a ridicat la cele sfinte.

Printre cei mai afectați de pierderea suferită se numără și Alin Gabriel Matei. Tânărul a fost ”fiul de suflet” al îndrăgitului interpret de muzică populară, fiind cel care l-a susținut în lumea artistă, devenindu-i în timp ca un al doilea tată.

Motiv pentru care acum, la trei luni de când românii și-au luat rămas bun de la Petrică Mîțu Stoian, pe rețelele de socializare, tânărul interpret a publicat câteva versuri din cântecul pe care i-l dedică părintelui său de suflet.

Alin Gabriel Matei susține că de trei luni viața sa este plină de durere, lacrimi și întrebări la care nu a găsit niciun răspuns.

Tocmai de aceea, pentru că nu poate înțelege cum un astfel de om a pierit subit, dovedindu-și astfel dragostea și respectul pe care i le poartă regretatului artist, Alin Gabriel Matei a sensibilizat pe toată lumea cu versurile sale.

Prin cântecul făcut pentru cel de-al doilea său tată, cântărețul spune că ar da zile din viața lui numai să-l mai aibă aproape pe maestrul Petrică Mîțu Stoian.

”Nene, este tot ce mi-aș dori să se poată întâmpla: “O putere de-aș avea/ Ți-aș da ani din viața mea/ Ți-aș da toată tinerețea/ Să-ți mai văd pe chip blândețea/ C-ai plecat mult prea devreme/ Sufletul de dor îmi geme/ Adorm nopțile-n suspine/ N-am un sprijin lângă mine”. Și cântecul făcut pentru dumnevoastră continuă… Dumnezeu să vă aibă în paza lui, sufletul dumnevoastră bun și cald să își găsească liniștea! 3 luni pline de durere și suspine, de întrebări fără răspuns. Veți rămâne veșnic nemuritor pentru mine, vă voi iubi si prețui toată viața!”, a scris ”fiul de suflet”, Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.