Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri uluitoare.

Fiul de suflet al regretatului interpret de muzică poplară vine cu mărturisiri uluitoare.

Ce i-a spus cântărețul înainte să plece de pe această lume? Iată ultimul mesaj al artistului către copilul pe care l-a iubit cel mai mult.

Ce mesaj i-a transmis pentru ultima oară Petrică Mîțu Stoian fiului de suflet?

Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii biologici, dar a avut un fiu de suflet de care a avut grijă cu drag.

Băiatul care a fost ajutat de acesta a venit cu dezvăluiri incredibile după moartea cântărețului care a șocat o țară întreagă.

Ultima oară când băiatul a avut o conversație cu el a fost după filmarea acestuia de Revelion.

Cei doi au discutat despre faptul că aceasta avea să încheie șirul aparițiilor sale TV pentru că vrea să ia o pauză și să se bucure de bătrânețe.

Cei din familie au rămas șocați că acest lucru s-a adeverit într-un mod teribil.

Nimeni nu s-ar fi gândit că la scurtă vreme după acele filmări Petrică Mîțu Stoian avea să se stingă din viață.

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a

spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des

În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”, a detaliat băiatul.

„Mi-a deschis foarte multe uși într-un timp scurt”

Mulți se întreabă cum a ajuns tânărul în privirile artistului. Cei doi s-au împrietenit în cadrul unui concurs. Mîțu Stoian era în juriu, iar el era în postura de concurent.

Artistul l-a lăudat pe băiat și a ținut să schimbe un număr de telefon cu el, ulterior au devenit din ce în ce mai apropiați.

Acesta este recunoscător pentru faptul că celebrul cântăreț l-a ajutat și subliniază că vedeta i-a deschis multe uși în domeniul în care vrea să activeze de acum încolo.

„Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs.

Era în juriu, eu era, concurent. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uși într-un timp scurt pe care singur nu le-aș fi deschis”, a mai declarat el la România TV.

Interpretul de muzică populară îi atrăgea atenția că acesta l-a abandonat, dar băiatul i-a recunoscut că doar nu intenționează să-l deranjeze în vreun fel.

Cei doi vorbeau zilnic despre lucruri legate de muzica populară și lumea artistică, dar mai ales despre viață.

„Băiatul lu’ nenea, să fii tare, peste ei! Te pupă nenea” , acesta a fost ultimul mesaj către fiul de suflet care avea pe atunci să meargă la o emisiune.

„Vorbea, zilnic si chiar dacă mai treceau zile nu voiam sa il deranjez imi dădea mesaj si-mi spunea -copilul m-ai abandonat- si i-am zis ca nu voiam sa il deranjezi si-mi spunea că niciodată nu îl

deranjez și mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a concluzionat tânărul.