Fiul cântăreței Monica Anghel, victimă a bullying-ului din partea colegilor de clasă: ”L-am mutat la altă școală”

Fiul cântăreței Monica Anghel a fost victimă a bullying-ului din partea colegilor de la școală, artista fiind nevoită să

ia o măsură dificilă pentru a-și proteja copilul: să îl mute de acolo.

Monica Anghel a trecut prin clipe dificile din cauza fiului său.

Aviv, copilul artistei, a devenit victima a bullying-ului colegilor de clasă, iar cântăreața, pentru că nu a mai avut nicio altă soluție, a fost nevoit să îl mute de la școala la care învăța.

Fiul cântăreței Monica Anghel, victimă a bullying-ului colegilor

Monica Anghel a mărturisit, pentru Wowbiz, că fiul ei a căzut victima unui fenomen care ia din ce în ce mai mare amploare

în școlile românești: bullying-ul. Mai mult, cântăreața, văzând că nu are nicio altă soluție pentru a-și feri copilul de răutatea colegilor, lui a fost nevoită să îl mute la o altă școală.

“Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului.

Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok.

Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, a spus Monica

Anghel pentru sursa citată, explicând totodată că ea a tot încercat să tragă un semnal de alarmă în această privință.

Fiul Monicăi Anghel refuza să mai meargă la școală
Mai mult, a dezvăluit cântăreața, dacă nu l-ar fi mutat de la școala unde era victima bullying-ului colegilor, fiul ei ar fi ajuns în situația de a refuza să mai meargă la școală din cauza celor care erau răutăcioși cu el.

”Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt”, mai spunea artista Monica Anghel pentru sursa citată.