Fiul Andreei Mantea își face debutul pe micile ecrane! În ce producție poate să fie văzut David

Fiul Andreei Mantea va juca în noul serial de la Kanal D

În curând, fiul Andreei Mantea își va face debutul pe micile ecrane în calitate de actor.

David va juca în noua producție de la Kanal D, „Strada speranței”. Micuțul este încântat de rolul primit, iar momentele petrecute pe platourile de filmare l-au cucerit.

David este obișnuit cu camerele de filmat, iar acest lucru l-a determinat să își dorească să se facă actor.

Visul micuțului s-a împlinit, iar în curând va apărea în fața telespectatorilor într-o postură nouă. În cadrul serialului „Strada speranței”, David interpretează rolul lui Relu, fiul Mioarei ( Irina Ștefan).

„Mă bucur că pot să fiu actor! Și chiar vreau să am mai multe meserii. Vreau să fiu actor, pictor, prezentator și polițist.

Acum încerc meseria de actor și este interesant pentru că am un rol haios! Și îmi place că au pufuleți și floricele la filmări!”, declară David.

Alături de David, din distribuția producției fac parte nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up: Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea.

Andreea Mantea, o mămică destul de dură
Andreea Mantea este o mămică „old fashion” și nu a plecat ureche la noile metode de parenting. Vedeta l-a crescut pe micuțul David așa cum a fost și ea crescută, după „școala veche”. Este o mămică bună, dar și dură atunci când este cazul și a încercat să facă din fiul ei un băiețele prefect.

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele

Am fost la ședința cu părinții. E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo. Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împingă? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic. Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum. Cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit ego.ro.