Finala Survivor 2021. Zanni A CÂȘTIGAT marele premiu!

Suvivor este unul dintre cele mai urmărite show-uri sportive ale momentului. Curând va veni marea finală, cea mai așteptată ediție a acestui joc. Cei trei finaliști se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Publicul a votat! Zanni e marele câștigător Survivor România 2021!

“Mă simt foarte bine, am mulți oameni alături de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică, au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau pentru că nu prea știam cum să-mi arăt recunoștința. Recunoștința mea o să o vedeți în toată energia mea și în toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc, nu că ați pierdut, ci că ați câștigat timpul alături de mine.”

În foarte scurt timp vom afla câștigatorul marelui premiu. Probele individuale se apropie de final! Concurenții aproape au terminat ultima cursa din Survivor România 2021.

Primul vot al publicului a decis ca între Zanni și Marius, Zanni să fie finalistul.

Cum a reacționat Marius după ce a ieșit din Finala Survivor
“Am dat tot ce am putut. Mai mult de atat nu puteam. Isi merita locul Andrei in Finala. Accept ca m-a batut. Imi doream sa port Colanul ca tot nu port eu bijuterii. Ma bucur ca am avut energia necesara. Sunt rupt. Ma bucur ca am picioarele bine, ca nu m-am ranit. Din cauza lor, am pierdut…Ati vazut ca se ferea de mine cubul ala?!, a glumit Zanni. Sunt suparat pe mine, dar nu mai am nimic de zis.”

Lupta pentru marele premiu se duce acum între Zannidache și Andrei.

Anna Porgras a facut si prima declaratie despre Zanni:“Știu că v-ați străduit, băieți, dar îmi doresc din tot sufletul să câștige Zanni. Nu am cuvinte să spun cât de mândră sunt de el.”

În această seară, aflăm cine este Marele Câștigător „Survivor România” 2021! Maria a fost eliminată din competiție; Zannidache, salvat de public, merge mai departe, în Marea Finală, alături de Andrei și Marius