Finala Chefi la Cuțite, câștigătorul a fost ales. Narcisa câștigătoarea sezonului 9

Câștigătorul Chefi la Cuțite 2021 a fost ales miercuri, 16 iunie 2021, iar concurentul pleacă acasă cu un premiu în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro.

Narcisa a fost marea favorită a sezonului 9 Chefi la cuțite. De o vreme s-a tot vehiculat că ea ar fi cea care primește faimosul titlu al emisiunii culinare.

Premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa. Premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite. Este pentru prima dată când câștigătorul ales este o femeie.

UPDATE, ora 23:53 – Majoritatea concurenților din echipe au căzut de acord la faptul că Elena și Cătălin ar fi fost cei care ar fi putut primi nota zero, rar întâlnită.

Reamintim faptu că sezonul 9 este al doilea din istoria emisiunii în care finala a fost reprezentată de un concurent din toate cele trei echipe.

O altă perfomanță notabilă este că Elena este unul din puținii concurenți atât de tineri prezenți în finala show-ului și cu o șansă egală la titlul de câștigător al sezonului 9.

UPDATE, ora 23:51 – 17 confrutări, battle-uri, o semifinală și o finală.

„Prima probă a fost condusă de unul dintre concurenți, a doua probă a schimbat clasamentul, iar a treia probă, a decis câștigătorul. Unii jurați au dat note de 5 și alții zero”, a spus Irina Fodor.

UPDATE, ora 23:45 – Chef Scărlătescu a avut un discurs emoționant. Făcând referire la evitarea în viitor a discriminărilor unor concurenți care sunt de altă entie.

UPDATE, ora 23:35 – Banda se pune pentru ultima dată în mișcare. Câștigătorul va fi anunțat de Gina Pistol.

UPDATE, ora 23:31 – Câștigătorul a fost deja ales. Jurații au terminat de punctat a treia probă, urmează să aflăm cine este marele câșgător al sezonului 9.

UPDATE, ora 23:10 – Ultima probă s-a încheiat, farfuriile pleacă pentru ultima dată în acest sezon pe celebra bandă aducătoare de emoții și în această seară decernarea câștigătorului Chefi la cuțite, sezon 9.