Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, mărturisiri despre familia tatălui ei. Ce spune despre Fulgy și Margherita?

Ramona Manole, fiica din prima căsnicie a lui Ioniță de la Clejani, a rupt tăcerea și a avut prima reacție în urma scandalului ce-l are ca protagonist pe Fulgy.

Nu apare prea des în lumina reflectoarelor, dar de fiecare dată când a avut ceva de spus, a făcut-o fără niciun fel de reținere. Sora vitregă a Margheritei și a lui Fulgy este dezamăgită și spune că nu se bucură pentru faptul că toată țara îi blamează pe frații ei.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000-20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”, a declarat Ramona Manole pentru impact.ro.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță a spus că cei doi copii ai Vioricăi de la Clejani nu sunt conștienți de darurile pe care le primesc de la părinți și își bat joc.

Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani a comentat situația prin care trece Fulgy, fratele ei, și mai ales Ioniță, tatăl ei. Tânăra a mărturisit că îi este foarte milă de tatăl ei, de cel care i-a dat viață, deoarece se confruntă de destul de mult timp cu problemele pe care copiii lui le au cu drogurile și că, din nefericire, va fi obligat să lupte cu aceste probleme încă o perioadă nedeterminată.

„Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el”, a mai spus fiica lui Ioniță de la Clejani.

Ramona Manole a reamintit faptul că mama ei, având o situație financiară precară, nu a avut cum să îi facă toate poftele, așa că în loc de bani, i-a pus pe masă doar mâncare și sfaturi bune de viață, pe care le-a pus în aplicare și care i-au adus succes.

„În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a mai spus tânăra.

Mai mult decât atât, Roxana Manole a povestit că se simte blestemată, deoarece a încercat să îl întâlnească pe tatăl său prin toate căile posibile, l-a rugat să stea câteva minute de vorbă cu ea, însă, din nefericire, fără rezultat.

”Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată’, a mărturisit Roxana Manole, la Antena 1.

În tot acest timp, Fulgy neagă că ar fi consumat droguri atunci când l-a prins poliția. Tânărul a mărturisit că a fost consumator și că a încercat toate substanțele interzise, însă atunci când a fost prins de polițiști, când s-a întors de la studioul de înregistrări al lui Alex Velea, a povestit că inhalase fumul celor din jur.