Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Mihai Petre (41 de ani) și soția lui, Elwira Petre (39 de ani), au împreună două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și

Ariana, care a împlinit 3 ani pe 30 august 2021. Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani.

Cât de frumoasă este Ariana „La mulți ani, Ari!!! Să rămâi mereu așa de curajoasă, zâmbitoare, veselă și pozitivă! 🤍”, a scris Elwira pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Ariana. „Suntem fericiți pentru că exact acum 3 ani s-a născut Ari.

Și de atunci totul a fost mai frumos”, a scris și Mihai pe contul lui, în dreptul a două imagini. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

CITEȘTE ȘI: Chef Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Bucătarul se pregătește de operație

CITEȘTE ȘI:  ULTIMA ORA! Vești Foarte Bune Pentru Pensionari Și Copii SE MARESC ALOCATIILE 

CITEȘTE ȘI: Revin DECLARAŢIILE PE PROPRIA RĂSPUNDERE. Se iese din casă doar pentru motive întemeiate între 20.00 şi 5.00. DESCARCĂ MODEL

Mihai și Elwira fac echipă în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților, care va avea premiera pe 18 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Cuplul s-a cunoscut prin intermediul pasiunii lor, dansul.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, declara Mihai Petre în februarie 2018, pentru A List.
Citeşte întreaga ştire: Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

 

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LAS FIERBINȚI! A MURIT DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI: CLIPE GRELE PENTRU NADIA COMĂNECI: ”AM ÎNȚELES CĂ ESTE MAI BINE AȘA”. ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ