Fetița cu chip de înger are nevoie de ajutor. Alexa, campioana la karate, a fost diagnosticată cu o tumoare la coloana vertebrală cervicală

Alexa Pîrvan trece prin clipe de coșmar. Fata a fost diagnosticată luna trecută cu un chist osos anevrismal.

Micuța de 10 ani este din Giurgiu și are nevoie de ajutorul oamenilor.

Alexa este o copilă plină de viață. Ea este campioană la karate și până acum 30 de zile viața ei era una normală.

În urma unor analize efectuate, minora a fost diagnosticată cu un CHIST OSOS ANEVRISMAL- o tumoare la coloana vertebrală cervicală (vertebra 5).
„Va salut cu mare respect, ma numesc Pirvan Marian iar Fetita mea de 10 ani Pirvan Alexa, a fost diagnosticată acum 10 zile cu un CHIST OSOS ANEVRISMAL- o tumoare (din fericire nu este canceroasă) la coloana vertebrală cervicală (vertebra 5).

Aceasta a pornit dintre vertebre și a inconjurat coloana- deja apasă pe măduvă existând risc de paralizie. După două săptămâni prin spitalele din București, medicii ne-au îndrumat către Mannheim University Hospital din Germania- nu se poate opera/ recupera în țară.Familia a lansat o actiune de strângere a peste 25000 € necesari pentru intervenție și recuperare.
Orice ajutor este binevenit iar dacă mai știți persoane ce ar putea să contribuie vă sunt recunoscător!
TITULAR CONT
PIRVAN ANDA MIHAELA
IBAN
RO32BACX0000001793738000
Se poate dona prin REVOLUT la nr.: 0040799.585.897
sau prin PAYPAL la: [email protected]”, a zis tatăl copilei.
Alexa are nevoie, în continuare, de ajutor
Conform declarațiilor oferite de mama fetei, pe rețelele de socializare, Alexa și familia ei se află în Germania acum. „Avem vești bune, azi s-a încheiat a doua zi de când Alexa este sub supravegherea doctorilor de la Klinikum Karlsbad Langensteinbach.
Au fost doua zile în care i s-au făcut investigații amănunțite pregătitoare pentru operația de mâine.( RMN, CT si angiografie).
Tumoarea a mai crescut cu un 1 cm, astfel afectând în total 3 vertebre( 4, 5, 6) – ceea ce aduce complexitate în plus intervenției.
Vor fi necesare mai multe operații la interval 1 – 2 săptămâni: mâine se va scoate tumoarea din partea din spate( 6- 7 ore), iar următoarea operație va fi prin lateralul gâtului pentru a avea acces la cealaltă parte a acesteia.
Părțile afectate ale celor trei vertebre vor fi eliminate urmând a se reface continuitatea coloanei vertebrale prin tije metalice de la vertebra 2 la vertebra 7. Ulterior mobilitatea gâtului va fi redusă destul de mult( stânga – dreapta ).”, a spus mama minorei în urmă cu 12 ore.