Femeie în vârstă de 64 de ani prinsă de soţia

O mamă și fiul ei se confruntă cu posibilitatea de a petrece 20 de ani în închisoare după ce au fost prinși de relații sexuale de soția bărbatului, potrivit documentelor poliției și ale instanței.

Poliția a fost chemată la o reședință pe strada Clarendon, din SUA, pe 20 mai, în urma unui raport despre o tulburare a liniştii publice, a raportat ofițerul care a răspuns.

Au fost prinși de soția fiului incestuos
Când a sosit, a fost întâmpinat de un văr al soției lui Tony L. Lavoie, 43 de ani, din strada Clarendon. Vărul i-a spus ofițerului că soția lui Lavoie a sunat-o în legătură cu faptul că soțul ei, a fost prins având relații sexuale cu mama sa, Cheryl Lavoie, în vârstă de 64 de ani, cu aceeași adresă.

Ofițerul a vorbit separat cu mama și cu fiul și amândoi au recunoscut că au avut relații sexuale consensuale, ambii spunând că a fost prima dată când s-a întâmplat, a raportat ofițerul.

Cei doi susţin că totul s-a întâmplat după ce au început să fie mai apropriați unul de celălalt
Când Tony L. Lavoie a fost întrebat ce s-a întâmplat, el a răspuns „Nu știu. S-a întâmplat doar ”, a raportat ofițerul. Tony L. Lavoie ia spus ofițerului că dorește să facă un tratament pentru acest lucru, a raportat ofițerul. Când ofițerul i-a adresat aceleiași întrebări lui Cheryl Lavoie, ea a răspuns că s-a apropiat de fiul ei în ultimele câteva luni și s-a întâmplat să facă sex după ce au început să se sărute, a raportat ofițerul.
Cei doi au restricţie de a se mai vedea

După ce a vorbit cu toți cei implicați, ofițerul a concluzionat că există dovezi suficiente pentru a acuza mama și fiul cu incest și le-a eliberat o citație pentru a se prezenta în instanța de district pe 20 august. Acuzația este o infracțiune care poate avea urmări grave.

Cei doi au fost trimişi în judecata dar au fost eliberaţi condiţionat. În urma unui ordin judecătoresc, cei doi inculptati, mama şi fiul, trebuie să stea departe unul faţă de celălalt. Cei doi le-au declarat judecătorilor că sunt nevinovaţi. Instanţa a semnalat ca cei doi vor fi din nou prezenţi pe data de 27 octombrie.

Infracţiunea este una considerată gravă
Porivit legislaţiei statului american în care s-a comis infracţiunea, cei doi risca să petreacă ani grei de închisoare. Incestul este pedepsit de statul american cu închisoare de până la 20 de ani, dacă e major, iar dacă e minor poate petrece până la 12 ani în casa de corecţie.